Nieuws -en persberichten

Hoog rapportcijfer klantwaardering

SOEST, 3 maart 2017 – In december startte telecombedrijf Jonaz met de levering van internet via glasvezel in Baarn en Soest. De nieuwe provider behaalde in het meest recente onderzoek naar klantwaardering een Net Promotor Score (NPS) van 77, een ongekend hoog rapportcijfer in de telecomwereld.

We hebben een prima start gemaakt,” zegt directeur Gert-Jan Raatgever over de introductie van Jonaz in Baarn en Soest. De afgelopen maand noteerde de telecomprovider tientallen nieuwe aansluitingen.

Razendsnel internet

Jonaz levert internet via een glasvezelverbinding die garant staat voor een snelheid van 500 Mb/s. De provider is actief in Amersfoort, Leusden, Baarn en Soest en biedt bij de snelle internetverbinding ook vaste telefonie en een televisieaansluiting aan.

Lokale aanbieder

Bij een recent onderzoek naar klantwaardering behaalde Jonaz een NPS van 77. Grote landelijke providers scoren vaak niet hoger dan een NPS van 10, een dikke onvoldoende. “Jonaz is liever lokaal beroemd dan in het hele land berucht,” zegt Raatgever. “Om die reden opereren we op lokale markten. We willen onze klanten kennen en uitblinken in service.”

Kwaliteit voorop

Jonaz heeft ambitieuze plannen om naar meer gemeenten door te groeien. “Maar die groei”, zegt Raatgever, “mag niet ten koste gaan van de klantwaardering. Tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Baarn en Soest zorgen op dit moment voor veel mond-tot-mond reclame. We zijn het meest trots op de groei die hieruit voortkomt.