Veelgestelde vragen

Een antwoord op jouw vraag over het aanpassen van jouw abonnement

Abonnement aanpassen

Heb jij een vraag over jouw abonnement, of ben je benieuwd hoe je jouw abonnement bij Jonaz aan kan passen? Met behulp van onze veelgestelde vragen vind je hopelijk een antwoord op jouw vraag!

Ik internet al via Jonaz maar zou ook graag TV willen kijken of willen bellen over mijn verbinding. Kan dat nog?

Bij Jonaz kan je kosteloos onderdelen van je pakket wijzigen. Wel zo makkelijk! Neem contact op met onze klantenservice via de chat op deze pagina of per mail via info@jonaz.io, en geef precies aan welk onderdeel van je pakket je wilt wijzigen of wat je toe zou willen voegen, dan gaan zij voor je aan de slag en informeren je over hoe het verder gaat.

Als ik bijvoorbeeld het tv-pakket toe laat voegen aan mijn abonnement, hoe lang zit ik hier dan aan vast?

Alle aanvullende pakketten (TV en telefonie) hebben een looptijd van 1 maand. Wil je nu dus televisie toevoegen aan jouw pakket, maar besluit je volgende maand dat je toch minder TV kijkt dan gedacht, dan ben je er zo weer vanaf.

Hoe zeg ik mijn TV en/of Bellen pakket op?

Wil je jouw TV en/of bellen pakket opzeggen, dan kan je dit aan ons laten weten via de chat op deze pagina of via een mailtje naar onze klantenservice via info@jonaz.io met daarin wat je precies aan jouw abonnement wilt wijzigen. Opzeggingen zullen zij verwerken en gaan op de eerste dag van de volgende maand in.

Ik heb mijn TV en/of bellen pakket opgezegd. Moet ik nog ergens op letten?

Alleen als je je tv-pakket op hebt gezegd moet je ergens op letten. Heb je extra smartcards aangevraagd, dan heb je hier ook borg voor betaald. Deze borg krijg je van ons terug zodra wij de smartcard(s) van jou weer ontvangen hebben. Vergeet dus niet jouw smartcard(s) naar ons terug te sturen.

Ik ben overgegaan van onbeperkt bellen naar voordelig bellen. Wat betekent dit precies?

Dit betekent dat je voortaan niet meer onbeperkt, en dus gratis, kan bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland, maar per minuut gaat betalen. Voortaan betaal je €0,05 per gesprek en €0,07 per minuut. Je nummer verandert verder niet, deze behoud je namelijk.

Wat is de opzegtermijn van mijn Jonaz verbinding?

De looptijd van jouw Jonaz verbinding is 12 maanden. Gedurende deze 1e 12 maanden kan je niet opzeggen. Na deze 12 maanden wordt jouw abonnement telkens automatisch met periodes van één maand verlengd. Wil je na de 1e 12 maanden dus opzeggen, dan is jouw opzegtermijn 1 (één) maand.

Hoe kan ik mijn abonnement bij Jonaz opzeggen?

Uiteraard vinden we het heel jammer als we afscheid van je moeten nemen. Wil je je abonnement toch opzeggen, dan kan je dit doorgeven aan onze klantenservice via de chat op deze pagina, of via info@jonaz.io. Zij zullen jouw opzegging verwerken en een bevestiging van opzegging toesturen. Mocht je nog een looptijd hebben, dan zullen zij je een afkoop van de resterende maanden voorstellen.

Waar moet ik op letten als ik mijn abonnement bij Jonaz opzeg?

Zodra je bij Jonaz opzegt zal na één maand (opzegtermijn), op de bevestigde opzegdatum, jouw verbinding afgesloten worden. Dit betekent dat er vanaf dat moment geen internet of andere diensten meer mogelijk zijn over de glasvezel via Jonaz. Zorg er dus tijdig voor dat je een andere provider hebt om zo down-time te voorkomen. Jonaz kan de verbinding namelijk niet iets langer door laten lopen of weer even aanzetten.

Als ik mijn abonnement bij Jonaz opzeg, moet ik dan mijn apparatuur terugsturen?

Jonaz geeft je aan het begin van je abonnement een wifi-modem in bruikleen. Als je je verbinding opzegt, dan moet je dit modem aan ons terugsturen. Heb je ook smartcards van Jonaz? Deze kun je ook terugsturen, je krijgt dan je borg (voor elke extra smartcard) teruggestort op je rekening.

Nog geen antwoord?

Hebben de veelgestelde vragen jouw vraag niet beantwoord, of heb je nog andere vragen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder! Bekijk ook onze andere veelgestelde vragen of bezoek onze storingspagina als je momenteel een storing ervaart.

Staat je vraag er niet tussen?